Weinig bekende feiten over smitveld.

Wiki Article

Het dient om onze overwegend legitieme belangen te beschermen voor ons vlotte communicatie betreffende de klanten na het sluiten met dit overeenkomst, evenals ons efficiënte pakketbezorging door de verzendserviceprovider, in het apart via alternatieve bezorgopties te bieden, in overeenstemming met art. 6, lid 6
7
8
9, zin 6
7
8
9, lid f AVG.

De toegangsgegevens worden enkel in verband betreffende dit garanderen van een storingsvrije werking met een website en een optimalisering aangaande ons aanbod verwerkt. Het doel hiervan kan zijn overeenkomend met art. 6, lid 2, f AVG het waarborgen betreffende het, in dit kader over een belangenafweging doorslaggevend, rechtmatig belang aangaande ons correcte weergave over het assortiment. Al die toegangsgegevens worden uiterlijk zeven dagen na afloop aangaande het ga naar aan een website verwijderd.

Neem ons robuust gebouwde, betrouwbare aanhanger over ons gerenommeerd Duits evenement. Wegens de tenttrailers betekent het ons robuuste en betrouwbare aanhanger welke wij voorzien over een luxe en handig vervaardigd tent. En wij bestaan klaar wegens dit produceren aangaande nieuwe herinneringen!

Indien jouw frequenter hebt gereden met een aanhanger, beseft jouw dat jouw eens ons situatie tegenkomt, waarbij jouw in een kleine ruimte moet manoeuvreren.

Deze tent is perfect voor weet je kampeeravonturen! Hij heeft een geriefelijk interieur, kan zijn bestemd teneinde buiten te kamperen, vanwege festivals en wegens op kampeervakantie.

Een vezel bestaat uit een opbouw over katoen en polyester en combineert de voordelen over natuurvezel met welke van modern hightech-materiaal. Dit uitkomst is ons flinke, actief ademende stof die aardig voelt, sneller droogt en echt in uiterlijk blijft.

Om een lading lekkerder te kunnen vastzetten, adviseren we 2 sjorrails, die wij met de binnenzijde met de aanhanger aanbrengen.

In deze set zitten 4 sjorogen die tot een kracht over 400 daN (kg) aankunnen. De sjorogen kunnen traploos in een volle lengte aangaande een trailer worden gepositioneerd. Uitstekend combi camp teneinde alle lading te mogen zekeren.

The best view of a campsite! Smitveld vouwwagens #smitveld #vouwwagen #camping #campsite #tenttrailer #trailertent #campingfrance #france

Optisch past de aanhanger, via bestaan omvangrijke MT banden en een robuuste, doorgetrokken expeditiespatborden perfect bij ons terreinwagen of SUV.

Als jouw op een smalle weg rijdt, moet jouw bij het keren een auto zo dicht mogelijk anti de aanhanger kunnen zetten. Louter betreffende een T-dissel lukt dit jouw om een maximale hoek te bereiken Teneinde deze reden zetten wij voor CAMPWERK in op de T-dissel.

Voor vragen over dit bijeenbrengen, verwerken ofwel benutten met uw persoonsgegevens, ingeval met inzage, rectificatie, conditie ofwel wissing van gegevens en verder bij dit intrekken over gegeven toestemmingen of voor bezwaar anti ons bepaald gebruik betreffende informatie kan u direct betreffende het aanraking opnemen via de contactgegevens in onze colofon.

Als de overdracht van informatie met een VS onze verantwoordelijkheid kan zijn, kan zijn onze samenwerking gebaseerd op standaardclausules inzake gegevensbescherming betreffende de Europese Commissie. Meer informatie over een verwerking met informatie door Facebook vindt u dan ook in dit privacybeleid met Facebook.

U kunt te allen tijde bezwaar produceren tegen de opslag en het behandeling aangaande uw gegevens voor deze doeleinden door een advertentie te sturen tot een contactoptie die is beschreven in deze gegevensbeschermingsverklaring.

Report this wiki page